logotyp

054-84 00 65 info@vasebussarna.se

Om företaget

Väsebussarna är ett familjeföretag som startades av Harry Gustafsson med en Chevrolet av 1937 års modell. Det hela började 1945 med taxirörelse och bussarna tillkom så småningom närmare bestämt 1953. och sedan1977 tog hans son, Bengt Gustavsson över rodret, nu har tredje generationen tagit över. 1999 kom Bernt Gustafsson in och axlade det hela. Räven i firmamärket kommer av det gamla öknamnet “Väseräv”.

Idag har vi tio bussar och är nio anställda. några av våra stora samarbetspartner är Karlstads kommun som vi har kört skoltrafik åt, och sedan så kör vi även FBK ishockey. Mosserud Bandy , IF Boltic. FBK-fotboll , Carlstads Crusaders. KBK-fotboll och Väse innebandy med flera, dessutom kör vi grupp- och företagstrafik till mässor och konferenser och mycket mer.

2009 så byggde vi även en ny verkstad, servicehall, ny toppmodern och miljövänlig tvättanläggning – detta innebär att vi tar hand om hela förloppet gällande underhåll och service på våra egna fordon, vi vet hela tiden vad som händer med andra ord. Det är en styrka hos oss som mindre

Helheten

  • Fullt utrustad verkstad
  • Servicehall
  • Tvätthall – toppmodern miljötvätt

Detta gör att vi utför mer eller mindre allt service och underhållsarbete.

Förare

Alla våra förare är utbildade i YKB

Erfarenheten

Då företaget startades redan 1922 och hela tiden har utvecklats så törs vi säga att vi har den erfarenhet som behövs för alla våra uppdrag – ingenting är för stort.

Om Väsebussarna

Väsebussarna – ditt lokala globala bussföretag

Låt oss sköta er skolresa, företagsresa, skidresa – vi har 90 års erfarenhet av det vi gör Hyr buss Värmland, skolresa, företagsresa, bröllop. busstrafik / busstransport, Karlstad